❤ 05-PRISER ❤

Vad kul att du uppmärksammat vår något ovanliga prissättning! (Läs hela stycket.)

Det finns skäl till att vi väljer att skippa den så vanligt förekommande “-95” och “-99”-prissättningen och istället ersätta den med vad vi skulle vilja kalla “-05”-modellen.
Först och främst är vi lite småtrötta på butikers mentala spel i att t.ex. 1195:- eller 1199:- skulle uppfattas som sååååå mycket billigare än 1200:-, som ju är den summan butiken egentligen skulle vilja ta.

Så då tänkte vi att om vi istället skulle sätta 1205:- och skänka 5 kronor till Hjärtebarnsfonden så har man inte bara investerat i sitt barn och sig själv, utan även gjort en god gärning för ett mindre lyckligt lottat barn.
Men då kanske ni skulle bli lite frågande och tänka; “…men, ska bara jag betala? De då?”.
Så självklart kommer även vi att skänka samma summa, 5 kronor, och vips så är varans pris egentligen fortsatt 1195:- men 10:- går oavkortat till Hjärtebarnsfonden! Win-win!

I klartext: För varje sålt bärdon skänker vi tillsammans 10:- till Hjärtebarnsfonden – ingen ska lida av ett medfött hjärtfel!

Våra donationer till fonden kommer att publiceras efter varje inbetalning, vi kommer att betala in dem halvårsvis och ett bevis från dem kommer att publiceras på våra sociala medier för att styrka att donationen verkligen gjorts.

Tack för ditt bidrag!

Från Hjärtebarnsfonden:
“Hjärtfel är den vanligaste medfödda missbildningen. Varje år får 1000 familjer i Sverige beskedet att deras nyfödda barn har fel på sitt hjärta. Det kan röra sig om allt från mindre hål som växer igen av sig själv till livshotande situationer som kräver omedelbar operation. I dag lever fler än 40 000 personer med medfött hjärtfel, varav närmare hälften är under 18 år.

Hjärtebarnsfonden är en riksomfattande, partipolitiskt och religiöst oberoende intresseorganisation som sedan 1975 aktivt arbetar för att ge röst åt hjärtebarnen och deras familjer och därmed synliggöra och förbättra deras ofta mycket tuffa livssituation.”